Vriendinnenfeestje, bachelor party’s, babyshower of vrouwencirkel? Traditie is dat de grote en kleine overgangen in het leven, worden gemarkeerd met een stukje wijsheid. Om te vieren, verbinden, bestendigen en om via wensen iets moois mee te geven aan de toekomst. Vrouwen doen dat van oudsher met elkaar.

In een fijne setting worden deelneemsters via een visualisatie begeleid naar hun innerlijk weten. Van hieruit borrelen er vragen, verlangens en thema’s op waarmee in de groep per deelnemer een kleine legging wordt gedaan. Afhankelijk van de aard van het feest en aantal deelnemers, kan er voor de jarige, bruid, aanstaande moeder en/of de pasgeborene een uitgebreidere kaartlegging worden gedaan. De vrouwen geven een blessing aan elkaar en eventueel ook aan de vrouw voor wie het feestje georganiseerd is. Intentie van de workshop is altijd om mensen te empoweren en te begeleiden naar hun persoonlijk leiderschap.

De workshop vindt plaats op locatie, bij iemand thuis, op een feest of op een mooi plekje in de natuur. In overleg kan de workshop op maat worden gemaakt zodat het een nog onvergetelijkere ervaring wordt. Een standaard workshop duurt ongeveer 2 uur. Kosten hiervoor zijn € 220,-. Boven de 10 deelnemers wordt een bedrag van €20 euro extra per deelnemer in rekening gebracht.

Meer informatie