Eigenlijk ben ik er zelf verbaasd over… de vakantie, net een dag oud, maakt dat ik de balans opmaak. Waar sta ik, wat heb ik afgelopen tijd gedaan en waar ga ik komende weken – mijn voeten in een Frans bergbeekje – mijn gedachten over laten gaan?
En tja, dan kan ik niet anders zeggen dan dat ik verbaasd ben over hoeveel ik afgelopen tijd heb neergezet. De vierjarige opleiding tot hypnotherapeut is afgerond. Gewoon door stapje voor stapje tentamens te maken en op te dagen. Door te leren en vooral niet te ver vooruit te kijken. Hoe gaaf is dat.

Ik wilde een website? Ik hèb en een website, en wat voor een (kijk even op www.tempeltrainingen.nl kun je zien hoe mooi hij geworden is, en schrijf je dan meteen even in voor de nieuwsbrief 😉 ). Een website die precies uitstraalt wat ik uit wil stralen, een combi tussen vrouwelijk leiderschap, spiritualiteit, een scheutje hip en een vleugje licht met een uitnodiging om de diepte in te gaan.

Na nu een paar succesvolle vrouwelijk leiderschapstrajecten te hebben begeleid, heb ik de knoop doorgehakt. Niet meer aan huis werken, maar een serieuze ruimte huren op de beste plek van de stad. Joehoe!! Wat is dat gaaf! Per 1 september start ik op de IJsselkade in Zutphen met prachtige uitzicht over de oude brug en de IJssel.

De balans? Website: check, praktijkruimte: check, diploma: check. What else?

De opleiding 367˚ Vrouwelijk Leiderschap gaat per 1 september van start… en nu hoor ik je denken 367˚?…. Dat moet toch 360˚ zijn? Nou nee hoor ☺. We gaan het in de opleiding hebben over 12 vrouwelijke archetypen + 1, 13 dus. De klok rond en dan nog eentje extra. Het is een live en online opleiding. De uttermost basis voor vrouwelijk leiderschap, want gottegot wat is het belangrijk om de boel vanaf de basis op te bouwen.

Voel je je geroepen? Schrijf je dan snel in. Ik heb de prijs van de opleiding belachelijk goedkoop gemaakt. Opdat niemand deze eerste jaargang kan zeggen dat ze niet mee doet omdat het te duur is. Het is de beste investering in jezelf en in jouw eigen, unieke, eigenwijze vrouwelijk leiderschap. Waarom? Omdat ik wil dat de basale kennis zich verspreid, logisch wordt. Klik hier voor alle ins en outs.

En waar ik mijn gedachten over ga laten gaan als ik met mijn voeten in dat bergbeekje zit? Over al die dingen die komen gaan, over mijn boek, kaarten en zoveel meer. Op een vrouwelijke manier creëren is zo onwijs leuk. Doe je mee?

Hartelijke groet,
Willemijn