Loop je vast in patronen die niet (meer) functioneren? Ben je je koers kwijt en weet je even niet meer waar je staat?

In deze tijd waarin we tot het uiterste te gaan en we ons maximaal inspannen om de beste resultaten te behalen, is het uitdaging om in balans te blijven. Om de regie te houden en vitaal te blijven. Hóe we hier mee omgaan is vaak anders voor vrouwen dan voor mannen. Het leiderschapstraject Kwaliteiten in Balans is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Om steviger in je schoenen te staan, authentiek te blijven en veerkrachtig met uitdagingen om te kunnen gaan. Om kwaliteiten in balans te brengen.

Als mens ontwikkelen we onbewust strategieën die ons helpen door lastige vraagstukken heen te komen. Later echter, kunnen deze strategieën tegenwerken en zorgen dat we het plezier kwijtraken en het ‘waartoe’ verliezen dat we ooit voor ogen hadden. Strategieën kunnen zijn dat we hard worden naar onszelf en naar anderen, dat we teveel in ons hoofd zitten, te kritisch zijn over resultaten of dat we de aansluiting missen met dingen die we belangrijk vinden omdat er onverwerkte zaken dwarsliggen. Deze strategieën zijn onder andere verankerd in (negatieve) overtuigingen.

In het traject Kwaliteiten in Balans ga je gebruik maken van de kracht van je onbewuste. Het menselijk reservoir van potentie en mogelijkheden. Het is daar waar negatieve overtuigingen, blokkades en onverwerkte zaken wachten om aangekeken te worden. Waar ze wachten op een beslissing van jou. Het is ook daar waar de oplossingen en potentie ligt van wie je werkelijk bent.

Het traject Kwaliteiten in Balans bestaat uit zes sessies van 1,5 á 2 uur per keer. We werken met verschillende technieken en methodes om het doel van (meer) balans te bereiken. Je zal inzicht krijgen in de strategie die het meest in de weg zit en die omvormen naar een ondersteunende manier. Na deze zes sessies zal je je beter kunnen ontspannen, heb je inzicht in de oorsprong van patronen, heb je de meest blokkerende overlevingsstrategie opgeruimd, sta je meer in contact met je vrouwelijke essentie en leer je het roer van jouw leven zelf in handen te nemen. Omdat het onbewuste niet werkt met een scheiding tussen werk en privé, kan elk issue waar je tegenaan loopt dienen als ingang om mee aan de slag te gaan.