☆ Uniting FEMININE hearts, a REVOLUTION of love ☆

De Healing Cirkel is een tempelspace, ofwel een veilige ruimte om samen met sisters thuis te komen in jezelf. Je gedragen en verbonden te weten.

Willemijn en Chantal bieden een steady ground om op te landen en in te ontwikkelen. Met de groep holden we space voor jou en jouw proces(werk). Precies (vanaf) waar je nu bent.

We werken met meditatie, visualisatie, koesterende aanraking, beweging, sharing, lichaamswerk, opstellingen en energie. Opladen, ontladen, niets hoeven.

☆ Elke 2e donderdag van de maand ☆

Datum: 10 oktober 2019.
Tijd: Om 18.45 uur inloop, we starten om 19 uur, tot 22 uur.
Adres: kokopelli smartshop. Warmoesstraat 12, 1012 JD (vlakbij Amsterdam centraal station).

Thema cirkel 10 oktober: Herfst, Hestia en Vrouw Holle. Naar binnen keren en afpellen naar de essentie. Wat voor innerlijk werk ligt er binnenin jou op jou te wachten? We werken de archetypen Hestia en Vrouw Holle.
Waar ben jij thuis? Waar loop jij jezelf voorbij? Wat zorgt dat jij wel of niet vertrouwt op jezelf en je eigen kunnen? Hoe creëer jij warmte (voor jezelf) in je leven? Healing wil zeggen helen, alle delen (die mogelijk gefragmenteerd zijn of afgestoten) erbij nemen, heel zijn.

☆ Where SISTERS gather, MAGIC happens ☆

School voor Vrouwelijk leiderschap biedt een plek om tot je essentie te komen. Middels training, coaching, massage, hypnotherapie, opleiding en cirkels.

Willemijn is hypnotherapeut, coach vrouwelijk leiderschap en schrijfster en heeft haar eigen tarotspel ontwikkeld.
Chantal is psycholoog, trainer, lichaamsgericht coach en aanraakdeskundige.

Met vrouwelijk leiderschap bedoelen wij leiden van binnenuit. Vanuit wat klopt voor jou. Wanneer je handelen (naar buiten) in lijn is met je denken en voelen (waarden, binnenkant, essentie) leef je in flow, moeitoos. Veel vrouwen hebben geleerd om vanuit wilskracht de mannelijke kwaliteiten en energie in de wereld te staan. Het vrouwelijke is daarin vaak ondergesneeuwd. In de tempel mag je weer in balans komen; je overleefmechanismen (zoals de overtuiging ‘het is nooit goed genoeg’ perfectionisme, faalangst, heel erg je best doen, met als gevolg burn-out en overspannenheid) langzaam afpellen om bij je oorspronkelijkheid uit te komen. En dan zul je een andere manier van persoonlijk leiderschap vinden. In natuurlijk overeenstemming met je essentie. Vanuit hier kun je vrije keuzes maken.