Willemijn Bijl: begeleider, hoofddocent en initiatiefnemer

Willemijn: “Ik geloof in wie wij zijn zonder ballast en beknellende aannames. Echt leiderschap komt van binnenuit in verbinding met jezelf. Elke vrouw heeft haar eigen taal en haar eigen manier om in contact te komen met haar bron. En toch zijn er ook algemene wegen en vaardigheden om naar diepere gronden in jezelf te reizen. De sleutel daartoe ligt in je binnenwereld. Hier liggen parels, drijfveren en de soevereiniteit om te groeien in persoonlijk leiderschap. Het vraagt moed en elke keer weer een keuze om je schaduw in de ogen kijken en dat wie je dacht dat je was, los te laten.

Om inzicht te krijgen in het onbewuste heb ik me gespecialiseerd in vrouwenwijsheid, het thema ‘lichaam & geest’, psychische processen, archetypische inhouden en zingeving. Ik ben religiewetenschapper, rituelen begeleider, hypnotherapeut, coach en systeemwerker. Via verschillende opleidingen heb ik mij toegelegd op lichaamswerk, dans, opstellingen, trance en rituelen. Twee projecten zijn inmiddels afgerond: het boek ‘Moeder & Minnares; roman over liefde, lust en vrouwelijk leiderschap’ en een Tarotspel dat de vrouwelijke weg weergeeft.

Door de diepte van ervaringen op te zoeken, te voelen en doorvoelen en me steeds weer af te stemmen op mijn eigenwijsheid, is er een eigen beweging, een eigen manier ontstaan waarmee ik groepen en mensen begeleid. Het is de integratie van wie we zijn en de ervaring van het geheel dat ons mens maakt: met alles wat we gewaar worden, wat we denken, waar we in geloven, wat we voelen en wat we ervaren in ons lichaam. Het is juist dat innerlijke proces dat zich telkens opnieuw mag ontvouwen, bewust worden en onderzoeken waar alle schoonheid en rijkdom uit voortvloeit, zonder einddoel of haast een ervaring mag zijn.”

Willemijn heeft onder andere als coach vrouwelijk leiderschap leiderschapstrajecten begeleid voor adviesbureau Twynstra & Gudde, de Landelijke Politie en de SSR.

Chantal van de Kragt: docent opleiding SVL

Chantal: “Ik help mensen verbinding te maken met zichzelf, elkaar en het leven. Ontdekken wat wakker wil worden in jou. Middels natuur, stilte, voeding, aanraking en beweging.”

“Met mijn brede professionele achtergrond en grote dosis persoonlijke ontwikkeling en levenswijsheid, bedien ik het hoofd (denken, intelligentie), hart (weten, verlangens, gevoelens), lichaam (wijsheid, welzijn, vitaliteit, gezondheid, energie) en spirit (zielsmissie, purpose, betekenisgeving). Weet je welkom.”

Chantal is sociaal psycholoog, trainer, masseur en lichaamsgericht coach. Zij heeft zich toegelegd op de helende kracht van het zijn. Chantal weet als geen ander uit te nodigen drijfveren en innerlijke wereld te onderzoeken en alles wat daarin naar boven komt welkom te heten. Ook de zaken in onszelf die we aanvankelijk niet zo fijn vinden. Ze heeft onder andere gewerkt bij trainersbureau van Harte & Lingsma, de FC de Krachtpatsers en Alfabeeld organisatie ontwikkeling.

Dymphi Peeters: docent opleiding SVL

Dymphi: “het is mijn droom om mensen te inspireren zichzelf te zijn, elkaar te steunen en elkaar te helpen liefde en vrede in zichzelf te vinden.”

Dymphi is stembevrijder, stem & kora artiest. Met haar geluid en instrumenten creëert zij prachtige ruimtes van geluid waarin expressie, heling en sfeer samensmelten tot een unieke ervaring. Met haar werk laat zij de oorspronkelijke betekenis en schoonheid van muziek doorklinken en nodigt ze uit om aandacht te brengen naar het hart en de primal parts of our soul.

Zij haalt haar inspiratie uit wereldmuziek, soundhealing en improvisatie. Met haar band Dragonfly tourt ze door Europa en in individuele sessies nodigt ze mensen uit om innerlijke reizen te ondernemen naar heling en expressie.

Willemijn Bijl
Contact