Willemijn: “Ik geloof in wie wij zijn zonder ballast en beknellende aannames. Echt leiderschap komt van binnenuit in verbinding met jezelf. Elke vrouw heeft haar eigen taal en haar eigen manier om in contact te komen met haar bron. En toch zijn er ook algemene wegen en vaardigheden om naar diepere gronden in jezelf te reizen. De sleutel daartoe ligt in je binnenwereld. Hier liggen parels, drijfveren en de soevereiniteit om te groeien in persoonlijk leiderschap. Het vraagt moed en elke keer weer een keuze om je schaduw in de ogen kijken en dat wie je dacht dat je was, los te laten.

Om inzicht te krijgen in het onbewuste heb ik me gespecialiseerd in vrouwenwijsheid, het thema ‘lichaam & geest’, psychische processen, archetypische inhouden en zingeving. Ik ben religiewetenschapper, rituelen begeleider, hypnotherapeut, coach en systeemwerker. Via verschillende opleidingen heb ik mij toegelegd op lichaamswerk, dans, opstellingen, trance en rituelen. Twee projecten zijn inmiddels afgerond: het boek ‘Moeder & Minnares; roman over liefde, lust en vrouwelijk leiderschap’ en een Tarotspel dat de vrouwelijke weg weergeeft.

Door de diepte van ervaringen op te zoeken, te voelen en doorvoelen en me steeds weer af te stemmen op mijn eigenwijsheid, is er een eigen beweging, een eigen manier ontstaan waarmee ik groepen en mensen begeleid. Het is de integratie van wie we zijn en de ervaring van het geheel dat ons mens maakt: met alles wat we gewaar worden, wat we denken, waar we in geloven, wat we voelen en wat we ervaren in ons lichaam. Het is juist dat innerlijke proces dat zich telkens opnieuw mag ontvouwen, bewust worden en onderzoeken waar alle schoonheid en rijkdom uit voortvloeit, zonder einddoel of haast een ervaring mag zijn.”