MASSAGE & LICHAAMSGERICHTE COACHING

Door grote en kleine levensgebeurtenissen in ons leven zetten we dingen vast in ons lichaam. We bouwen als het ware een schild om ons heen, als een beschermlaagje tegen pijn. Heel effectief. En hierdoor ervaren we ook minder van onze fijngevoeligheid en openheid, naar onszelf, de ander, naar wat we willen en waarvoor we hier zijn.

Door dieper te ademen, te bewegen, geluid te maken en aangeraakt worden, kan het contact met je lijf herstellen en word je vrijer. Zodat je kan landen in het nu, op deze plek. Zodat je kunt opladen en ontvangen wat er voor je is. In momenten van liefdevol samenzijn, aanraking met aandacht en in contact, zit de mogelijkheid van verzachting en heling. Zodat er iets van de spanning en van alertheid die in ons aanwezig is, kan smelten, kan ontspannen en loslaten.

Sessies

De sessies zijn een combinatie van coachende begeleiding, haptisch en energetisch masseren. Een moment dat er niets hoeft of gemaakt, gepresteerd of bereikt moet. Met nieuwsgierigheid kijken we naar je verlangen en maken we afspraken over je doel. Bij een traject, is er altijd een laatste sessie met ruimte voor evaluatie en afscheid. Mijn aanpak komt voort uit een holistische visie, wat betekent dat lichaam en geest verbonden zijn. Daarbij maak ik gebruik maak van mijn intuïtie, kennis en ervaring.

Details

Een sessie duurt anderhalf uur (waarvan ongeveer een uur op de massagetafel), of twee uur (ong. 1,5 uur op tafel).
Bij een traject van 5 sessies, vooraf betaling, 10% korting. Een losse sessie van 90 minuten kost €95. Een losse sessie van 120 minuten kost €120.

Prijzen zijn inclusief btw. Zakelijke trajecten zijn ook mogelijk. Deze vallen onder coaching en zijn fiscaal aftrekbaar. Hiervoor ontvang je een zakelijke factuur. Tot 48 uur van tevoren kun je gratis annuleren, en anders worden de kosten in rekening gebracht. Als de prijs een belemmering voor je is, voel je vrij hierover in gesprek te gaan met mij.