Een kunde en een oeroud beroep. Het beroep van waarzeggen en ‘voorspellen’ is, anders dan mensen denken, niet het voorspellen van gebeurtenissen of feiten die nog komen gaan. Immers als ziel zijn we vrij. We hebben de keuze om iets te doen of niet te doen. Wel kan de aard van de energie gelezen worden, en die zegt veel.

Het lezen van kaarten is een doeltreffende en verrassende manier om inzicht te krijgen in thema’s die spelen en de energie te begrijpen die gaande is. Het legt open wat belangrijk is en legt in korte tijd op tafel wat het antwoord van je vraag is.

De kunde van lezen van energie via de kaarten heb ik gekoppeld aan vrouwelijk leiderschap (voor alle vrouwen) en aan kennis van moderne en hedendaagse kennis rondom de ziel. Zo breng ik een oude kunde terug in de spotlights.

Ik ben drs. Willemijn Bijl, hypnotherapeut, opsteller en ontwikkelaar van het tarotdeck Vrouwelijk Leiderschap. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, zitten in dit deck besloten. Op een laagdrempelige manier laat ik je via de wijsheid van het deck kennismaken met de wijsheid die al in jou besloten ligt.

Je kunt kiezen voor een workshop ‘waarzeggen’, het huren van een waarzegger en je kunt een individuele sessie inplannen (live of online).

Meer informatie