Soms loop je met dingen rond waar je graag inzicht en overzicht op wil hebben. Of het nu gaat om je liefdesleven, familylife, werk, vriendschap, toekomst of verleden, energie is te lezen. De kwesties waar je mee rondloopt worden door de legging opengelegd en inzichtelijk gemaakt. Voorafgaande aan de legging wordt de vraag die je hebt voor de kaarten uitgevraagd zodat je een helder antwoord kunt krijgen.

De kaarten en de verschillende manieren om de kaarten te leggen, geven helderheid over je kracht, valkuilen, de tijdlijn waar je je in bevindt en wat je mag weten over uitdaging wat betreft persoonlijk leiderschap. Voor vrouwen is die uitdaging vaak anders dan bij mannen, simpelweg omdat we anders bedraad zijn en innerlijk een andere weg bewandelen om bij onze kracht te komen.

Er zijn verschillende kaartleggingen mogelijk. Zo is er een tijdlijn waarin je inzicht krijgt in het verloop van het thema waar je mee komt; er is een kaartlegging die gelegd kan worden met betrekking tot relaties en vriendschappen; er is een legging voor een bepaalde komende periode (maand, jaar of anderszins) en er is een ‘oppositie’ legging. Een legging die twee tegenstellingen openlegt. Een kaartlegging is een opstelling in het klein en heeft een grote, positieve werking, waarvan de meesten achteraf zeggen wat voor grote impact het heeft.

Sessies kunnen zowel online met Zoom als in mijn praktijk in Zutphen plaatsvinden.

Individuele kaartlegging kan voor 50 minuten, 1,5 uur en 2 uur incl. trance (hypno)sessie of fysiek opstellingswerk. Deze laatste optie is alleen mogelijk in een live ontmoeting.

  • 50 minuten, prijs €60,-
  • 1,5 uur, prijs €90,-
  • 2 uur €120,-
Meer informatie