Leiderschap is richting geven, ruimte creëren en grenzen stellen. Leiderschap is zijn wie je bent, blijven staan als het zwaar wordt en jezelf bevragen zodat je bij de essentie blijft.

Wanneer je tegen belemmeringen (in jezelf of in de wereld) aanloopt en je niet lekker in je vel zit, is het tijd om te vertrouwen op je binnenwereld. Want naast dat het onbewuste de bron is van je geschiedenis, is het ook een bron van liefde. Vormt het een directe toegang tot antwoorden, heling van (pijn)patronen en je persoonlijk leiderschap. Elke crisis is een verhulde groeispurt.

We helpen je volgende stappen te zetten en je belangrijkste asset als prioriteit te stellen. Want je belangrijkste asset, dat ben jij zelf. In individuele trajecten raken we binnen korte tijd aan de essentie. Vanuit die kern brengen we een duurzame beweging tot stand.

Er zijn op dit moment trajecten te volgen bij Willemijn Bijl, Chantal van de Kragt en Dymphie Peeters. Ieder met haar eigen kunde en invalshoek.

Willemijn Bijl werkt met opstellingen, archetypen, trance-werk en hypnotherapeutische technieken. Eventueel, als er behoefte aan is, kunnen we werken met de archetypen en symbolen uit het tarot deck: Vrouwelijke Leiderschap, voor alle vrouwen.

Chantal van de Kragt werkt met massage, aanraking en zijn met wat er is. Via ontspanning en het toestaan van gevoelens, kunnen ladingen die vast zitten in het fysieke systeem vrij komen en geheeld worden.

Dymphie Peeters werkt met expressie, stemvorming en trilling. Via geluid en het uiting geven aan wat gevoeld wordt, komt er ruimte om conditioneringen af te leggen, beweging te brengen in dat wat vast zit en een vrijer mens te worden.

Neem contact op