Wie in het licht gaat staan, ontmoet haar schaduw. Wie bewuster wordt, zal onbewuste zaken tegenkomen. Wie voluit wil leven, zal juist datgene ervaren wat haar weerhoudt.

HOE ZOU HET ZIJN…

  • als je de sprong waagt en door je belemmeringen heen durft te stappen?
  • als je gehoor geeft aan de roep jouw vrouwelijk leiderschap te gaan leven?
  • als je gaat opruimen wat daartoe in de weg staat en volmondig ‘ja!’ zegt tegen het leven?

Het tweede jaar van de opleiding is een vervolg op het eerste jaar 367′ Vrouwelijk Leiderschap en is gebaseerd op de tweede ‘beweging’ van het Tarotspel Vrouwelijk Leiderschap. Het eerste jaar is een basisjaar uitgaande van de cirkel. Het tweede jaar werken we met de vier richtingen en zullen we verder de diepte in gaan, met elkaar en in onszelf. We zullen helen en transformeren om de weg naar de toekomst vrij te maken.

Ook dit jaar zullen we groepswerk, rituelen, sharing en training combineren met online lessen. We zullen leren over de kleine arcana van het Tarotspel en ermee leren werken. We zullen reizen door dimensies en leren over de vier werelden van maan, zon, sterren en onderwereld. Je leert je de stof dusdanig eigen maken, dat jouw kanaal naar je hogere zelf zich verder zal openen en je kennis zal verdiepen.

In de groep werken we met het hoeden van de cirkel, met authenticiteit en in verbinding blijven, door processen heen te gaan en te begeleiden. Hierin zullen we oefenen met draagkracht. In liefdevol contact met je buddy zal je stappen zetten en een eigen project vormgeven met als doel ‘Transformatie’.

PRAKTISCH…

Dit opleidingsjaar bestaat uit:

  • 8 bijeenkomsten van twee dagdelen op een prachtige locatie in de natuur (hoogstwaarschijnlijk in een Yurt) in het Oosten van het land;
  • een één op één sessie met de docent om je te ondersteunen in je proces (aanvullend kun je er voor kiezen meer sessies te doen, deze worden extra in rekening gebracht)
  • maandelijkse online lessen
  • literatuurlijst voor het lezen van extra materiaal
  • het verzorgen van een eigen project met als thema ‘Transformatie’

INFORMATIE

We starten september 2019. De opleiding is op vrijdagen (met uitzondering van 21 december) op de volgende data: 13 september (2019), 11 oktober, 29 november, 21 december (een zaterdag!), 7 februari (2020), 27 maart, 1 mei en 19 juni. Houd er rekening mee dat de tijden per lesdag zullen verschillen. Locatie wordt bekend gemaakt bij inschrijving. Lunch mag je zelf meenemen (er zijn geen winkels in de buurt).

Investering voor de opleiding is €1149,-. Betaal je vóór 15 augustus 2019, dan betaal je het early bird tarief van €1049, Wanneer de opleiding door je werkgever betaald wordt en je een factuur wenst te ontvangen, bedragen de kosten voor de opleiding €1549,-

“Wat heb ik veel aan jouw sessies gehad! Er is zoveel gebeurd, zoveel duidelijkheid gekomen. Na jarenlange therapie waar niet zoveel gebeurde, was dit traject een enorme verdieping. Ik heb vooral belangrijk inzichten in gezins- en familiedynamiek gekregen. Je werkwijze is precies en je persoonlijkheid heel fijn. Dat voelt samen veilig. Het heeft geresulteerd in dat ik me krachtiger voel en dat ik op moeilijke momenten sneller bij mezelf kan komen. Ik wil je enorm bedanken.”

Saskia, ondernemer
Contact