SCHOOL VOOR VROUWELIJK LEIDERSCHAP

“Wat heb ik veel aan jouw sessies gehad! Er is zoveel gebeurd, zoveel duidelijkheid gekomen. Na jarenlange therapie was dit traject een enorme verdieping. Ik heb vooral belangrijk inzichten in gezins- en familiedynamiek gekregen. En ook de visualisaties zijn heel krachtig doordat jij precies de goede vragen stelt. Je werkwijze is precies en je persoonlijkheid heel fijn. Dat voelt samen heel veilig. Het heeft geresulteerd in dat ik me krachtiger voel en dat ik op moeilijke momenten sneller bij mezelf kan komen. Ik wil je enorm bedanken.” Saskia

Saskia

Wat als het leven moeitelozer kan, fijner en dichter bij wie jij bent? Wat als je niet meer hoeft te vechten maar mag genieten? Als je naar dat stemmetje mag luisteren dat diep van binnen de antwoorden heeft? Er is een vrouwelijke weg, een eigenwijze, voor iedereen op haar eigen manier te lopen pad. Ik heb ‘m voor je opgedoken en toegankelijk gemaakt.

Het thema ‘vrouwelijk leiderschap’ heb ik gemaakt tot mijn queeste en expertise. De vrouwelijk weg naar leiderschap loopt anders dan de mannelijke. Niet zozeer in uiterlijk, maar in innerlijk opzicht. Wie als vrouw de mannelijke weg bewandelt, raakt sneller uitgeput en wordt vaak hard naar zichzelf en haar omgeving.

Door mijn eigen uitdagingen heb ik geleerd dat wat je in het leven verlangt je al bij je draagt. Alles is aanwezig. Door rijping, timing, kennis en ervaring leer je wanneer je jouw levenspad een zetje mag geven en wanneer je mag vertrouwen op het grote geheel. In mijn werk combineer ik twee werelden: spiritualiteit & vrouwelijk leiderschap. Down to earth en met kennis.

En waar licht is, is schaduw. En daar ga ik je mee helpen. Want in je schaduw liggen de parels, ligt de potentie je dromen waar te maken en te worden wie je bent.

Contact

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Kanttekening

Ik zal je alleen mooie lessen en interessante dingen sturen, geen spam. Klik hier voor meer informatie.