Deze maand word ik 40! Een enorme mijlpaal. Ik zag 40 altijd als de leeftijd dat je oud begint te worden. De jeugd zou er dan wel van af zijn, dacht ik.

Maar niets is minder waar. Dat vrije gevoel dat ik had toen ik 25 was, is er juist weer. Ik voel me vrij om te doen wat ik te doen heb. 40 is voor mij een markering waarin ik vanuit vertrouwen en liefde kies voor die stroom die ik voel. En die stroom bruist en bubbelt.

Ik geloof dat we op een punt in de tijd zijn dat vrouwen hun droom mogen leven. Voor zichzelf en voor de wereld. Om ons ‘hogere’ en ‘diepste’ te verbinden zodat er heelheid kan ontstaan.

En de grap is dat het leven zo prachtig en ingenieus geregeld is, dat vaak door het doorwerken van pijnlijke stukken heen en juist door de beperkende overtuigingen die je oploopt heen, jij jouw overvloed creëert. Vreemd hè? Maar ik geloof dat het waar is. Dat je niet alleen sterker wordt door obstakels, maar ook dat ze je helpen te worden wie je bent.

Om vanuit je ‘tekort’ naar jouw ‘overvloed’ te gaan en in contact te komen met jouw zielenbestemming, heb ik een eenmalige, intensieve sessie ontwikkeld. In deze sessie ontmoet je jouw hogere zelf en krijg je inzicht in jouw zielenmissie. Ik doe dit via een gemengde methode vanuit de hypnotherapie en vanuit opstellingswerk. Daarin ga je vanuit jouw binnenwereld contact maken met een wezenlijk stuk dat een hoger perspectief en daarmee een groter overzicht heeft.

Na een diepgaand voorgesprek begeleid ik je naar in ieder geval twee posities: die van je meest beknellende overtuiging en die van jouw Hoger Zelf (er kunnen meer posities opkomen). Na een week hebben we een korte (telefonische) coach-call om af te ronden.

Zoals ik al zei is het een intensieve sessie. Het duurt ongeveer 2 uur. Neem vooraf en achteraf de tijd om te mijmeren en je binnenwereld de rust te gunnen die het nodig heeft. Deze sessie is niet bedoeld voor vrouwen die overspannen zijn of in een burn-out zitten, simpelweg omdat je lijf en psyche op de pauzeknop hebben gedrukt en je nu vooral zachtheid nodig hebt.

En omdat ik bijna jarig ben, ga ik trakteren. Speciaal voor de zussen rondom Zutphen groep. In plaats van €199,- betaal je voor deze sessie in de maanden oktober en november slechts €99,-. Er is beperkt plaats. Als je je geroepen voelt voor een ontmoeting met je Hoger Zelf, mail dan naar info@tempeltrainingen.nl of app/bel naar 06-45840410.

Warme groet,

Willemijn