Heb je behoefte aan overzicht in je binnenwereld? Loop je tegen dingen aan en wil je nou wel eens de koe bij de horens vatten en aangaan wat blijkbaar aangegaan moet worden?

In je kracht staan en in je kracht blijven is soms een hele uitdaging. Van het verstrikt raken in de veelheid van beslissingen, tot het door de bomen het bos niet meer zien en geen idee meer hebben waar je naartoe onderweg was. Van de keuze om voor jezelf in plaats van voor anderen te leven, tot het opruimen van oude overtuigingen die nog liggen te sluimeren… Er kan een hoop gaande zijn in de binnenwereld van een vrouw.

Soms is het fijn om dan iemand naast je te hebben staan. Iemand die even meekijkt, doorvraagt en tools aandraagt om dieper in je eigen ziel te kijken om de antwoorden te vinden waar je naar opzoek bent.

Deze coaching sessies hebben bewust geen vaste vorm en zijn bewust niet in een vast traject gegoten. Als hypnotherapeut maak gebruik van verschillende vormen van trance, opstellingen en andere technieken waardoor je in no time niet alleen zicht op wat er speelt, maar ruimen we ook op wat er aan onverwerkte zaken ligt.

Je kunt deze individuele sessies los volgen of in een reeks waarin jij zelf het tempo bepaalt. Kosten per sessie bedragen €120 voor 1,5 a 2 uur. De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Zutphen. Ik neem contact op met Willemijn.